Skadedyrsringen, Holte

Bekræftede fortegnelse, opdateret d. 10-04-2020

Beskrivelse

Skadyrsringen er et landsdækkende samarbejde mellem lokale skadedyrsbekæmpelsesfirmaer. Vi har afdelinger som dækker hele Danmark, hvorved vi kan tilbyde service til landsdækkende kæder og andre kunder. Samtidig med vi er landsdækkende er vi lokalt forankret hvorved den mest fleksible ordning og den bedste pris opnås. Vi bekæmper alle former for skadedyr, herunder muldvarp, mosegris, rotter, hveps, kakerlakker, møl, myrer, fluer, tæppebiller, væggelus, lopper, borebiller, husbuk og mange flere.

Se mere på www.skadedyrsringen.dk og kontakt din lokale afdeling gennem siden eller skriv til info@skadedyrsringen.dk.

Vi hjælper både private, erhvervsdrivende, boligforeninger og offentlige kunder.


Firmabeskrivelse
Skadedyrsringen er startet i 2012 som et landsdækkende samarbejde mellem regionale skadedyrsbekæmpelsesfirmaer. Dette samarbejde er blevet etableret for at konkurrerer mod de store landsdækkende skadedyrsbekæmpelsesfirmaer. Skadedyrsringens fordel er at vi er lokalt forankrede hvorved kunderne opnår den mest fleksible betjening og den mest fordelagtige pris. Vi henvender os til private kunder og erhvervsdrivende. Alle vores bekæmpere har rotteautorisation til erhvervsmæssig bekæmpelse af rotter, mx bevis til udlægning af gas mod muldvarpe og mosegrise. Vi har endvidere flere medlemmer som er godkendt til at foretage internationale skibsinspektioner og som kan gasse skibe, containere, korndepoter og andet.

Vi tilbyder attraktive servicekontrakter som sikrer din virksomhed mod tab som følge af skadedyr.

For private bekæmper vi alle former for skadedyrs, herunder hveps mus, rotter, muldvarp, mosegris, myrer, møl, kakerlakker, væggelus, lopper, borebiller, husbuk, tæppebiller og mange andre skadedyr.

Se mere på www.skadedyrsringen.dk, kontakt derfra din lokale konsulent eller skriv til os på info@skadedyrsringen.dk
Stikord:
Skadedyrsbekæmpelse, Restaurant, Mus, Skadedyr, Lopper, Myrer, Møl, Borebiller, Rotte, Kakerlakker, Væggelus, Mosegris, Muldvarp, Skadedyrsservice, Hveps, Tæppebiller, Sikringsordninger, Skadedyrsguide
Skadedyrsringen er ikke opført i føljende kategorier:

Bedømmelser

Vær den første, som skriver bedømmelse af Skadedyrsringen!

Del dine erfaringer!

Lignende firmaer i nærheden

 1. ØVERØDVEJ 68B
  2840  Holte
  29664852
 2. ØVERØDVEJ 68B
  2840  Holte
  29664852
 3. BROVÆNGET 41
  2830  Virum
  24 48 67 77
 4. SKOVBRYNET 14
  2800  Kongens Lyngby
  45 87 80 55
 5. Jægervangen 40
  2820  Gentofte
  31 17 87 92
 6. Romancevej 41
  2730  Herlev
  69 15 11 24
 7. Kortoversigt over lignende virksomheder